gambar bogel

View previous topic View next topic Go down

gambar bogel

Post by Admin on Fri Apr 04, 2008 7:22 am

Salam,

Harian metro ade melaporkan
ramai perempuan sanggup bogelkan diri dan tangkap gambar yg melampau
semata-mata utk kenang-kenangan untuk bfriend masing. Nie bukan terhad
kpd mrk yg couple ngan warga asing, tapi sesama melayu/muslim pun ada
gak..dah mcm trend dah... tu blum termasuk yg tak tau malu sebar gambar
lucah sendiri tuk tontonan umum kat sesetengah website internet (nasib
baik jomheboh msh bersih lagi..)

Nie aper kes nie? Frankly
speaking, as a woman itself, I was so regret this thing could happen.
kadang2 terfikir, apa ke hal sampai sanggup buat mcm nie?? mana pergi
agama dan maruah diri??

Memang kalu tanya org akan kata tak
patut- tapi soalan besarnya u all rasa apa sebab sampai blh kesitu
jadiknya?? share la kot2 u all pernah mengalami situasi yg sama baik
libatkan diri sendiri or org lain yg u all kenal... kenapa boleh jadik
gitu??

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by sara on Mon Apr 21, 2008 3:41 am

dah tak tau malu agaknya dorang ni..bayangkan kalau jatuh ke tangan org yg bermusuh dgnnya...haha..padan muka

atau dorang ni bangga dgn gambar2 tu agaknya..kalau bf dia tu bakal suaminya tak pe..tapikalu bkn..hmmmm... free jeee...

sara

Female
Number of posts : 53
Age : 38
Registration date : 22/03/2008

View user profile http://eriy-apapaje.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by onix on Thu May 15, 2008 3:02 am

erm..mudah betul kan skrg nih...

onix

Male
Number of posts : 45
Age : 32
Job/hobbies : main game
Humor : wekkk
Registration date : 15/05/2008

View user profile http://deacademy.forummotion.com/index.htm

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by Blueberry on Sat Oct 04, 2008 5:17 am

skrg seme akal dah letak kat lutut...
kalau aku dapt gmbr2 mcm tue.. aku tak delete...
lagi aku sebarkan... hohohohohoho...

Blueberry

Female
Number of posts : 45
Age : 30
Location : **UmaH Aku**
Job/hobbies : Qc..ReADinG
Humor : eRm.....
Registration date : 04/10/2008

View user profile http://www.sitizone.com

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by SummerTwice on Thu Apr 09, 2009 1:10 pm

Admin wrote:Salam,

Harian metro ade melaporkan
ramai perempuan sanggup bogelkan diri dan tangkap gambar yg melampau
semata-mata utk kenang-kenangan untuk bfriend masing. Nie bukan terhad
kpd mrk yg couple ngan warga asing, tapi sesama melayu/muslim pun ada
gak..dah mcm trend dah... tu blum termasuk yg tak tau malu sebar gambar
lucah sendiri tuk tontonan umum kat sesetengah website internet (nasib
baik jomheboh msh bersih lagi..)

Nie aper kes nie? Frankly
speaking, as a woman itself, I was so regret this thing could happen.
kadang2 terfikir, apa ke hal sampai sanggup buat mcm nie?? mana pergi
agama dan maruah diri??

Memang kalu tanya org akan kata tak
patut- tapi soalan besarnya u all rasa apa sebab sampai blh kesitu
jadiknya?? share la kot2 u all pernah mengalami situasi yg sama baik
libatkan diri sendiri or org lain yg u all kenal... kenapa boleh jadik
gitu??

mungkin diorang tu hilang pedoman kot... sapa la tahu kan..

SummerTwice

Female
Number of posts : 22
Age : 26
Job/hobbies : Web Designer & Programmer, Student
Humor : I love telling funny stories and joking around with friends
Registration date : 09/04/2009

View user profile http://www.dateany.co.cc

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by sarjankarat on Fri Apr 17, 2009 3:20 am

dia orang ni x reti malu dan x maruah diri langsun

sarjankarat

Male
Number of posts : 71
Age : 25
Location : ganu
Job/hobbies : mat rempit surat
Humor : emm
Registration date : 07/04/2009

View user profile http://profiles.friendster.com/62360772

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by SummerTwice on Fri Apr 17, 2009 3:26 am

mcm nak salahkan perempuan aja :S

SummerTwice

Female
Number of posts : 22
Age : 26
Job/hobbies : Web Designer & Programmer, Student
Humor : I love telling funny stories and joking around with friends
Registration date : 09/04/2009

View user profile http://www.dateany.co.cc

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by sarjankarat on Fri Apr 17, 2009 9:41 am

x lah ,kaau nk buat pun jgn rakam gambar bogel

sarjankarat

Male
Number of posts : 71
Age : 25
Location : ganu
Job/hobbies : mat rempit surat
Humor : emm
Registration date : 07/04/2009

View user profile http://profiles.friendster.com/62360772

Back to top Go down

Gambar Bogel

Post by sedara_mara on Mon Apr 20, 2009 6:46 am

Pada saya ini bukan krn suka suka, tp disebabkan terburu nafsu, gagal utk berfikir panjang, merasakan dialah org terakhir dlm hidupnya... mrk lupa ketentuanNya...

Itu janji syaitan pada Allah, dia akan lekakan anak adam

Jgn kita salahkan pelaku, tetapi lihat sekeliling kita, apa yg kita buat utk cegah, setakat kutuk.. Itu bukan cegah, itu menghukum

sedara_mara

Male
Number of posts : 1
Age : 45
Job/hobbies : chat/surf
Humor : disney
Registration date : 20/04/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by orangbesar on Fri May 29, 2009 5:19 am

Helo semua. tengok gak la kan. ramai yang ske ambek vidio or gambar sekarang. sejak ada phone berpiksel piksel ni. kadang2 terkantoi sebab ilang fon. or sebab break, xbf bubuh dlm internet. bukan salah lelaki atau pompuan, sorang nak rakam, sorang lagi bagi rakam. nasihat saya, tak payah la nak berkenangan dengan vidio tu. sok sok, kita jugak yang malu. pandai buat pandai simpan. mekaceh..

orangbesar

Male
Number of posts : 5
Age : 36
Job/hobbies : radio comunication
Humor : humor?
Registration date : 29/05/2009

View user profile http://www.amateuromeo.blogspot.com

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by sarjankarat on Mon Jun 01, 2009 10:53 am

btl ,nk buat jgn lah rakam ,nanti dpt malu

sarjankarat

Male
Number of posts : 71
Age : 25
Location : ganu
Job/hobbies : mat rempit surat
Humor : emm
Registration date : 07/04/2009

View user profile http://profiles.friendster.com/62360772

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by Panjang_Besar on Thu Sep 10, 2009 2:21 am

Bagi aku biasa la.. org skang ni.... kalau dah ader, mcm handphone camera, lepas tu biasa buat, kalau tak buat mcm tak cukop jer.... dah buat rakam plak, seronok2. nak tunjuk handal. tapi kalau dah terlepas tu buat tak tau jer lar.......... mcm sautu ketika dulu, heboh pasal wan norazlin. sekarang belakon balik dah. pasal sex diatas tangga la.... sex kat hutan lipur la.... sex pramugara terlampau la... masa baru-baru heboh la.... saper kater sureheboh selamat. Daripada khabar kawan2 yang pergi sureheboh kat kuantan, mlm sureheboh tu mcm2 berlaku. pada siang harinyer penat pekerja Mpk kutip sampah. kebanyakkan sampah yang dikutip tu ialah kondom terpakai. ermmmmm.......

Panjang_Besar

Male
Number of posts : 20
Age : 38
Location : The Mines Resort City
Job/hobbies : Main
Humor : minimum 30min
Registration date : 09/09/2009

View user profile http://yahoo.com

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by orgbdo12 on Wed Oct 28, 2009 11:56 pm

erm...wlau ap pon... klo da btunang da mmg cnpom nk kwin pon.... tk pyh lr smpai nk kenang2 bnda mrapik cmnie... tk munasabah lgsung?? tk mlu kr tnjuk kt org?? eish... klo lwa tkp gak lr... cam oang putih tuh!! ni da lr hitam!! berkilat!! hangit!! siap ngn gendut2 lg.... eish2! nauzibillah... memalukan....dn overall yg dok uat pgai tu pon org mlayu gak!! ya allah...
tkotnya... seksaan tuhan!!

orgbdo12

Male
Number of posts : 6
Age : 26
Job/hobbies : bla bla bla
Humor : everything!
Registration date : 28/10/2009

View user profile http://www.yahoo.com

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by BudaK BaeK on Sun Nov 08, 2009 2:52 am

aku stuju sngt ngn orgbodo12... nak but pon agak2 la.. xyah la men rakam2 wk2 buat tu... bukan nak wat skali je seumor idup.... yg nak rakam2 tu nape.... otak dah berat sngat ke nak ingat wak2 buat tuu... saranan aq pada sume jngn la men rakam2 wktu buat... bukan malu maruah diri je.... malah memalu kan agama......... buleh ada apek nak masuk islam tbantut sbab tgok agama kita sama je ngan agama diorang....

^*pk dulu sbelom rakam walau pon enset korang mahal...*^

BudaK BaeK

Male
Number of posts : 12
Age : 32
Job/hobbies : maen game
Humor : apa menda humor tu.....???
Registration date : 08/11/2009

View user profile http://youtube.com

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by cyclops on Fri Jun 18, 2010 9:57 pm

hp aku mahal tp xda plak aku nak rakamkan benda cam2..hahaha

cyclops

Male
Number of posts : 6
Age : 28
Job/hobbies : tgk bola
Humor : hehe..
Registration date : 17/06/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by jarihantu on Wed Sep 22, 2010 1:21 am

biasa la...budak2 kan tak matang lagi...bg diorg nak sonok jer, nak buktikan 'cinta' la konon...zmn dulu xleh nak dibangdingkan dgn zmn skrg, kalo zmn dulu ada hp kamera kompom benda2 mcm nih ada...
ingat bdk2 zmn dulu x buat projek ke?...aku ingat lg mase aku kecik2 dulu zmn xde hp ade gak dgr kes2 remaja hamil luar nikah...

yg lelaki lak suka amik kesempatan...suka paksa gf buktikan kesetiaan dgn seks!!bila si gf ni da rasa betapa sedap nye seks tu mulalah hidup dlm dunia fantasi sdri...suh buat ape je buat asalkan dpt rasa byk kali...btol x?sape kate main x sedap???

jarihantu

Male
Number of posts : 24
Age : 39
Job/hobbies : melihat dunia baru
Humor : ape nih
Registration date : 21/09/2010

View user profile http://www.2kali.com/?s=939

Back to top Go down

Re: gambar bogel

Post by Sponsored content Today at 12:40 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum