sapa nak joind atau nak wat

View previous topic View next topic Go down

sapa nak joind atau nak wat

Post by ajidss_ajidss on Thu Mar 27, 2008 9:36 am

hello kawan sesiapa kat ini nak aku watkan website..bisnes ke ape saja dalam bidang profesional..aku ambik RM700 tapi sekarang offer RM500 untuk 7 muka surat..kalau nak PM aku ok....

laugh i'm very,very angry

ajidss_ajidss

Male
Number of posts : 28
Age : 29
Location : kuala lumpur
Job/hobbies : bisness
Registration date : 20/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: sapa nak joind atau nak wat

Post by ilhamputra on Sat Apr 12, 2008 10:42 am

aq maybe nak juga wat website tp takde masa.aq hanya fokus nk wat bisnes guna blog je.anyway boleh tak kongsi program yg boleh tambah pendapatan aq.coz aq ni newbie lg

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!

ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 29
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa nak joind atau nak wat

Post by Admin on Sat Apr 12, 2008 10:47 am

ilhamputra wrote:aq maybe nak juga wat website tp takde masa.aq hanya fokus nk wat bisnes guna blog je.anyway boleh tak kongsi program yg boleh tambah pendapatan aq.coz aq ni newbie lg
habs ko wat pe??ko kenal tak labanon..camne iye nak wat website macam dia wat..atu blog cam dia wa..cam flamebiz tu..masyuk tu..aku nak try wat tapi tak tahu...leh ajr tak??

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: sapa nak joind atau nak wat

Post by SummerTwice on Fri Apr 17, 2009 3:16 am

ajidss_ajidss wrote:hello kawan sesiapa kat ini nak aku watkan website..bisnes ke ape saja dalam bidang profesional..aku ambik RM700 tapi sekarang offer RM500 untuk 7 muka surat..kalau nak PM aku ok....

laugh i'm very,very angry

Boleh buat social network tak? :)

SummerTwice

Female
Number of posts : 22
Age : 26
Job/hobbies : Web Designer & Programmer, Student
Humor : I love telling funny stories and joking around with friends
Registration date : 09/04/2009

View user profile http://www.dateany.co.cc

Back to top Go down

Re: sapa nak joind atau nak wat

Post by Sponsored content Today at 3:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum