sakit jiwa

View previous topic View next topic Go down

sakit jiwa

Post by sara on Mon Mar 24, 2008 9:01 am

Disebuah hospital sakit jiwa, ada seorang pesakit mental dikurung didalam sebuah bilik. Kerjanya tiap tiap hari menyanyi, pagi petang siang malam dia menyanyi, tak penat-penat, kalau dah betul betul penat, barulah dia tidur.

Lagu yang paling dia suka lagu 60-an, semua lagu dia tahu, dari jefridin, a halim, L ramle. Tapi yang peliknya, dia suka nyanyi sambil telentang, agak-agak lepas sejam, dia nyanyi sambil meniarap, selepas sejam telentang pulak, begitulah cara dia nyanyi, kejap telentang kejap meniarap, sampailah malam.

Siwarder penjaga hospital ni rasa heran jugak tapi malas nak tanya, tapi satu hari dia tanya jugak
" Tanya sikit bang, kenapa kalau nyanyi, sekejap telentang, sekejap meniarap"
Jawap pesakit mental tu " Kalau telentang tu side A, meniarap tu side B la @#$%" laugh

sara

Female
Number of posts : 53
Age : 38
Registration date : 22/03/2008

View user profile http://eriy-apapaje.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sakit jiwa

Post by Admin on Mon Mar 24, 2008 12:05 pm

firts class punya lawak..hahahaha i'm very,very angry

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: sakit jiwa

Post by coffee princess on Mon Mar 24, 2008 11:08 pm


coffee princess

Female
Number of posts : 10
Age : 37
Job/hobbies : housewife/
Humor : lawak ke
Registration date : 24/03/2008

View user profile http://noneara.fotopages.com

Back to top Go down

Re: sakit jiwa

Post by ilhamputra on Fri Apr 11, 2008 1:28 pm

haha.lawak ???haha lawaknyer laugh laugh laugh

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!

ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 29
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sakit jiwa

Post by ajidss_ajidss on Sat Apr 12, 2008 7:53 am

sara wrote:Disebuah hospital sakit jiwa, ada seorang pesakit mental dikurung didalam sebuah bilik. Kerjanya tiap tiap hari menyanyi, pagi petang siang malam dia menyanyi, tak penat-penat, kalau dah betul betul penat, barulah dia tidur.

Lagu yang paling dia suka lagu 60-an, semua lagu dia tahu, dari jefridin, a halim, L ramle. Tapi yang peliknya, dia suka nyanyi sambil telentang, agak-agak lepas sejam, dia nyanyi sambil meniarap, selepas sejam telentang pulak, begitulah cara dia nyanyi, kejap telentang kejap meniarap, sampailah malam.

Siwarder penjaga hospital ni rasa heran jugak tapi malas nak tanya, tapi satu hari dia tanya jugak
" Tanya sikit bang, kenapa kalau nyanyi, sekejap telentang, sekejap meniarap"
Jawap pesakit mental tu " Kalau telentang tu side A, meniarap tu side B la @#$%" laugh

kelakar tu lawak dia ni...huuhuhuhu laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh

ajidss_ajidss

Male
Number of posts : 28
Age : 29
Location : kuala lumpur
Job/hobbies : bisness
Registration date : 20/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: sakit jiwa

Post by ilhamputra on Sun Apr 13, 2008 4:00 pm

side B.side A kalau antara dua side

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!

ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 29
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sakit jiwa

Post by Sponsored content Today at 9:43 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum