music apa yang kamu suka dengar ???

View previous topic View next topic Go down

music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Sun Mar 23, 2008 8:09 am

music apa yang kamu suka dengar dan hayati sehinnga kamu lalai..sila nyatakan dan pendapat anda semua

...???
avatar
Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 30
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by deskcom on Sun Mar 23, 2008 8:15 am

.


Last edited by deskcom on Sat Apr 16, 2011 3:50 am; edited 1 time in total

deskcom

Male
Number of posts : 21
Age : 40
Job/hobbies : x
Humor : x
Registration date : 23/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by sara on Mon Mar 24, 2008 9:08 am

muzik yg menenangkan
avatar
sara

Female
Number of posts : 53
Age : 38
Registration date : 22/03/2008

View user profile http://eriy-apapaje.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Mon Mar 24, 2008 11:56 am

iyela tapi music pe???nak tahu-nak tahu
avatar
Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 30
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by coffee princess on Mon Mar 24, 2008 10:36 pm

kita suka muzik macam kumpulan leto,kangen band.
avatar
coffee princess

Female
Number of posts : 10
Age : 37
Job/hobbies : housewife/
Humor : lawak ke
Registration date : 24/03/2008

View user profile http://noneara.fotopages.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Fri Apr 04, 2008 7:34 am

coffee princess wrote:kita suka muzik macam kumpulan leto,kangen band.

kumpulan pe tu???

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok
avatar
Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 30
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Gamemaster on Fri Apr 04, 2008 7:43 am

Lagu rock jiwang dengan lagu rock 80-90an kat malaysia
avatar
Gamemaster

Male
Number of posts : 14
Age : 29
Job/hobbies : Student
Humor : joke
Registration date : 23/03/2008

View user profile http://friendkorner.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Fri Apr 04, 2008 7:45 am

Gamemaster wrote:Lagu rock jiwang dengan lagu rock 80-90an kat malaysia

nanti admin usahakan untuk letak kat vlog ni k.. laugh

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok
avatar
Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 30
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Gamemaster on Fri Apr 11, 2008 11:23 am

Admin pun minat rock dulu2 ke
avatar
Gamemaster

Male
Number of posts : 14
Age : 29
Job/hobbies : Student
Humor : joke
Registration date : 23/03/2008

View user profile http://friendkorner.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Fri Apr 11, 2008 1:54 pm

biasala rock memang ada dalam hati selamaya..huhhuhuh laugh

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok
avatar
Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 30
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by ajidss_ajidss on Sat Apr 12, 2008 7:54 am

sekarang ni aku suka lagu-lagu sedih maklum la bak exam..huuuhuh pasang lagu final fantasy sedap gak..sedih tu
avatar
ajidss_ajidss

Male
Number of posts : 28
Age : 29
Location : kuala lumpur
Job/hobbies : bisness
Registration date : 20/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by sara on Sat Apr 12, 2008 8:58 am

lagu yang sedih sedih...pas dengar menangis sorang diri...hehehe
avatar
sara

Female
Number of posts : 53
Age : 38
Registration date : 22/03/2008

View user profile http://eriy-apapaje.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Sat Apr 12, 2008 10:15 am

sara wrote:lagu yang sedih sedih...pas dengar menangis sorang diri...hehehe

oh sama la sara..hehehehe

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok
avatar
Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 30
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by ilhamputra on Thu Apr 17, 2008 10:00 am

aq minat genre nasyid.lagipon aq pendengar setia ikim.fm pilihan utama.

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!
avatar
ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 30
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by sara on Mon Apr 21, 2008 3:42 am

hehe..admin ni berjiwa sentimental lak ye...
avatar
sara

Female
Number of posts : 53
Age : 38
Registration date : 22/03/2008

View user profile http://eriy-apapaje.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by onix on Thu May 22, 2008 12:45 am

onix pun suker lagu rock2 yg dulu... slow rock..layannnn jer..
avatar
onix

Male
Number of posts : 45
Age : 32
Job/hobbies : main game
Humor : wekkk
Registration date : 15/05/2008

View user profile http://deacademy.forummotion.com/index.htm

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Blueberry on Sat Oct 04, 2008 5:24 am

aku suka lagu2 yang slow... mcm i will always love you by whitney houstan...
asyik siot... tak ingat lain kalau dengar lagu tue...

Blueberry

Female
Number of posts : 45
Age : 30
Location : **UmaH Aku**
Job/hobbies : Qc..ReADinG
Humor : eRm.....
Registration date : 04/10/2008

View user profile http://www.sitizone.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by sarjankarat on Wed Apr 08, 2009 9:56 am

pop rock lah
avatar
sarjankarat

Male
Number of posts : 71
Age : 26
Location : ganu
Job/hobbies : mat rempit surat
Humor : emm
Registration date : 07/04/2009

View user profile http://profiles.friendster.com/62360772

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by SummerTwice on Fri Apr 17, 2009 3:11 am

nu-metal. muahaha, sesuai dengan saya yang mmg kipas takde letrik Linkin park (kipas takde letrik? :S)
avatar
SummerTwice

Female
Number of posts : 22
Age : 26
Job/hobbies : Web Designer & Programmer, Student
Humor : I love telling funny stories and joking around with friends
Registration date : 09/04/2009

View user profile http://www.dateany.co.cc

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by sarjankarat on Fri Apr 17, 2009 3:15 am

pop rock ,rock mcn lagu lama dulu ,link park what i've done
avatar
sarjankarat

Male
Number of posts : 71
Age : 26
Location : ganu
Job/hobbies : mat rempit surat
Humor : emm
Registration date : 07/04/2009

View user profile http://profiles.friendster.com/62360772

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by awe on Sun Aug 02, 2009 6:53 am

aku ni jenis lagu slow,,bkan lagu jiwan tau........kalau lagu saleem semua lagu aku minat.....tak tahu kenape..tambahan pulak dia berduet dgn jamal

awe

Male
Number of posts : 7
Age : 27
Job/hobbies : memancing
Humor : hhhhhhhhhhhh
Registration date : 31/07/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum