music apa yang kamu suka dengar ???

View previous topic View next topic Go down

music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Sun Mar 23, 2008 8:09 am

music apa yang kamu suka dengar dan hayati sehinnga kamu lalai..sila nyatakan dan pendapat anda semua

...???

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by deskcom on Sun Mar 23, 2008 8:15 am

.


Last edited by deskcom on Sat Apr 16, 2011 3:50 am; edited 1 time in total

deskcom

Male
Number of posts : 21
Age : 39
Job/hobbies : x
Humor : x
Registration date : 23/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by sara on Mon Mar 24, 2008 9:08 am

muzik yg menenangkan

sara

Female
Number of posts : 53
Age : 38
Registration date : 22/03/2008

View user profile http://eriy-apapaje.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Mon Mar 24, 2008 11:56 am

iyela tapi music pe???nak tahu-nak tahu

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by coffee princess on Mon Mar 24, 2008 10:36 pm

kita suka muzik macam kumpulan leto,kangen band.

coffee princess

Female
Number of posts : 10
Age : 37
Job/hobbies : housewife/
Humor : lawak ke
Registration date : 24/03/2008

View user profile http://noneara.fotopages.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Fri Apr 04, 2008 7:34 am

coffee princess wrote:kita suka muzik macam kumpulan leto,kangen band.

kumpulan pe tu???

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Gamemaster on Fri Apr 04, 2008 7:43 am

Lagu rock jiwang dengan lagu rock 80-90an kat malaysia

Gamemaster

Male
Number of posts : 14
Age : 29
Job/hobbies : Student
Humor : joke
Registration date : 23/03/2008

View user profile http://friendkorner.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Fri Apr 04, 2008 7:45 am

Gamemaster wrote:Lagu rock jiwang dengan lagu rock 80-90an kat malaysia

nanti admin usahakan untuk letak kat vlog ni k.. laugh

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Gamemaster on Fri Apr 11, 2008 11:23 am

Admin pun minat rock dulu2 ke

Gamemaster

Male
Number of posts : 14
Age : 29
Job/hobbies : Student
Humor : joke
Registration date : 23/03/2008

View user profile http://friendkorner.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Fri Apr 11, 2008 1:54 pm

biasala rock memang ada dalam hati selamaya..huhhuhuh laugh

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by ajidss_ajidss on Sat Apr 12, 2008 7:54 am

sekarang ni aku suka lagu-lagu sedih maklum la bak exam..huuuhuh pasang lagu final fantasy sedap gak..sedih tu

ajidss_ajidss

Male
Number of posts : 28
Age : 29
Location : kuala lumpur
Job/hobbies : bisness
Registration date : 20/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by sara on Sat Apr 12, 2008 8:58 am

lagu yang sedih sedih...pas dengar menangis sorang diri...hehehe

sara

Female
Number of posts : 53
Age : 38
Registration date : 22/03/2008

View user profile http://eriy-apapaje.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Admin on Sat Apr 12, 2008 10:15 am

sara wrote:lagu yang sedih sedih...pas dengar menangis sorang diri...hehehe

oh sama la sara..hehehehe

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by ilhamputra on Thu Apr 17, 2008 10:00 am

aq minat genre nasyid.lagipon aq pendengar setia ikim.fm pilihan utama.

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!

ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 29
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by sara on Mon Apr 21, 2008 3:42 am

hehe..admin ni berjiwa sentimental lak ye...

sara

Female
Number of posts : 53
Age : 38
Registration date : 22/03/2008

View user profile http://eriy-apapaje.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by onix on Thu May 22, 2008 12:45 am

onix pun suker lagu rock2 yg dulu... slow rock..layannnn jer..

onix

Male
Number of posts : 45
Age : 32
Job/hobbies : main game
Humor : wekkk
Registration date : 15/05/2008

View user profile http://deacademy.forummotion.com/index.htm

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Blueberry on Sat Oct 04, 2008 5:24 am

aku suka lagu2 yang slow... mcm i will always love you by whitney houstan...
asyik siot... tak ingat lain kalau dengar lagu tue...

Blueberry

Female
Number of posts : 45
Age : 30
Location : **UmaH Aku**
Job/hobbies : Qc..ReADinG
Humor : eRm.....
Registration date : 04/10/2008

View user profile http://www.sitizone.com

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by sarjankarat on Wed Apr 08, 2009 9:56 am

pop rock lah

sarjankarat

Male
Number of posts : 71
Age : 25
Location : ganu
Job/hobbies : mat rempit surat
Humor : emm
Registration date : 07/04/2009

View user profile http://profiles.friendster.com/62360772

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by SummerTwice on Fri Apr 17, 2009 3:11 am

nu-metal. muahaha, sesuai dengan saya yang mmg kipas takde letrik Linkin park (kipas takde letrik? :S)

SummerTwice

Female
Number of posts : 22
Age : 26
Job/hobbies : Web Designer & Programmer, Student
Humor : I love telling funny stories and joking around with friends
Registration date : 09/04/2009

View user profile http://www.dateany.co.cc

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by sarjankarat on Fri Apr 17, 2009 3:15 am

pop rock ,rock mcn lagu lama dulu ,link park what i've done

sarjankarat

Male
Number of posts : 71
Age : 25
Location : ganu
Job/hobbies : mat rempit surat
Humor : emm
Registration date : 07/04/2009

View user profile http://profiles.friendster.com/62360772

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by awe on Sun Aug 02, 2009 6:53 am

aku ni jenis lagu slow,,bkan lagu jiwan tau........kalau lagu saleem semua lagu aku minat.....tak tahu kenape..tambahan pulak dia berduet dgn jamal

awe

Male
Number of posts : 7
Age : 27
Job/hobbies : memancing
Humor : hhhhhhhhhhhh
Registration date : 31/07/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: music apa yang kamu suka dengar ???

Post by Sponsored content Today at 9:44 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum