Pengalaman melihat aksi pasangan remaja ringan2 di public.

View previous topic View next topic Go down

Pengalaman melihat aksi pasangan remaja ringan2 di public.

Post by puteraboboy on Mon Jul 02, 2012 9:58 am


Pengalaman melihat aksi pasangan remaja ringan2 di public.

Aku cuma nak kongsikan betapa kurang adabnye remaja skang walaupon di tempat public… kalo korang ada pengalaman cam aku, bleh share kat sini…

aku ada 3 pengalaman yang aku rasakan memalukan…

1) dalam 5thn lepas, dekat NZ curry house… aku lepak2 dengan kawan aku, depan meja kitorg meja satu couple nih.. budak pompuan pakai skirt… duduk bersila.. pakwe duduk rapat jer… so kitorg duk borak2 buat tak tau jer la.. yang menarik perhatian kitorg, budak pompuan tu muka layu jer.. dekat nz tu kan ada kawasan yang gelap sket, ada yang terang.. so kitorg tgk jer la sambil bercerita.. tetiba kawan aku yang perempuan perasan.. dia kata tgk bawah meja tangan budak lelaki tu…. tgk tangan budak lelaki tu dalam skirt budak tu.. memang cam syiott la… masa tu terkedu pon ada, malu pon ada.. huhuhu… sebab terkedu punya pasal, kitorg blah jer la dari situ.. masa tu keberanian nak menegur kat khalayak ramai nih takde lagi.. kitorg pon masa tu abih sekolah… couple tu pulak cam 23++…

2) dua bulan lepas, dalam bus rapid KL.. aku lepak kerusi second last… masa tu aku dah dgr dekat belakang cam bunyi pelik.. so aku buat tak tau sebab ingatkan bunyi tayar bus… masa bus benti, aku nak turun, rupanya budak tgh duk syiok bercomolot.. memang celaka… budak2 sekolah lagi.. budak perempuan tu pakai tudung… masa tu mamat kerusi sebelah aku bangun dia pandang,dia sergah.. yang budak lelaki sekolah tu muka stim,tgk buat kitorg buat tak taktau jer… yang budak perempuan tu pulak betul2kan tudung dia, sambil sorok2 muka celah tudung… aku nak turun masa tu, aku kata kat budak perempuan tu ‘dik, kalo setakat pakai tudung, buat keje tak senonoh, cabut jer dik tudung tu.. pegi sekolah pon mak ayah tanggung duit lagi, lelaki jenis camni adik nak jual harga diri adik?’.. pastu aku pegi dekat driver, driver tu maki apa dekat elakang aku tak tau sebab aku dah turun.. malu la semua org dalam bus pandang diorg…

3) ini kes tadi.. again… semenjak kejadian no 2, aku duduk seat belakang skalik.. dengan harapan, takde la budak2 nak buat keje belakang aku… masa naik bus, aku duk seat belakang skali… depan aku ada budak berdua .. yang perempuan, pakai tshirt putih,legging hitam dengan skirt pendek… yang budak lelaki pakai seluar pendek, dengan thirt b0d0 jer… so masa tu aku duk baca buku dekat belakang… so aku tak kisah la.. tetiba aku tgk budak perempuan depan aku cam tersentak2, menggeliat.. aku pelik la.. memang dr mula diorg naik, budak tu duk berkepit berdua, tangan lelaki tu kat pinggang perempuan tu… aku tgk ikut pantulan cermin bus tu, rupanya tgn budak lelaki tu elok kat celah peha budak perempuan tu… aku rasa cam nak hempuk muka budak berdua tu dengan buku tebal aku.. huhuhu… bulan2 pose pulak tu… huhuhu… masa tu aku cam berdehem2 aku tgk tgn budak laki tu beralih.. budak perempuan tu tgk belakang,aku cakap buat apa.. dia pandang kedepan semula.. pastu tgk budak lelaki tu tekan loceng, diorg turun.

MORE STORY KLIK DI SINI
http://isterilelaki.com/blog/pengalaman-melihat-aksi-pasangan-remaja-ringan2-di-public/

puteraboboy

Male
Number of posts : 24
Age : 39
Job/hobbies : surfing internet
Humor : HAPPY GO LUCKY
Registration date : 04/02/2011

View user profile http://kedaionline-ezani.blogspot.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum