(Gambar) Perempuan Kencing Depan Orang Ramai

View previous topic View next topic Go down

(Gambar) Perempuan Kencing Depan Orang Ramai

Post by puteraboboy on Wed Jun 01, 2011 3:05 am




Apa masalah awek ni aku tak tahu lah, tertonggek sana, tertonggek sini, last-last kencing depan orang ramai yang duk kerumun dia, kalau tengok gambar ke tiga tu ada ditandakan dengan anak panah merah, kanak-kanak pun ada tengok sekali contoh tak baik ni. Lokasi kejadian tidak diberitahu oleh sumber asa, tapi nampak macam kat Jepun. Dah tak betul agaknya, benda-benda jijik macam ni pun nak dipersembahkan kat orang ramai.

LAGI CITER MENARIK KLIK DI SINIhttp://duniaseksual.blogspot.com/

puteraboboy

Male
Number of posts: 24
Age: 37
Job/hobbies: surfing internet
Humor: HAPPY GO LUCKY
Registration date: 04/02/2011

View user profile http://kedaionline-ezani.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: (Gambar) Perempuan Kencing Depan Orang Ramai

Post by puteraboboy on Mon May 28, 2012 10:14 am

Untuk power segera (sebelum bersama) & tambah besar & panjangkan zakar.

Jika hendak bersama, makan sebiji 3-4 jam sebelum itu. Kesannya zakar lebih tegang, kuat & tahan lama. Herba Yohimbe didalam pil tersebut akan besarkan saluran darah, maka lebih banyak darah memasuki zakar membuatkannya keras & tahan lama. Jika diamalkan, zakar akan menjadi besar & panjang. Dlm sebulan pun anda boleh lihat hasilnya. Bahan2 100% herba tanpa kesan sampingan.


Mengapa pil extenze dianggap pil no 1 untuk lelaki

Pil extenze kini menjadi pil no 1 didunia yang digilai oleh lelaki. Kenapa ini terjadi? Bukan sahaja orang biasa sahaja yang menggilainya bahkan ahli sukan yang terkenal dalam bidang mereka pun menggilai pil extenze. Jawapannya sungguh mudah . Pil extenze ini ini sungguh mujarab dan berkesan.

Pil extenze mengadungi lebih daripada 20 ramuan yang begitu mewah dan terdiri daripada herba yang boleh dipercayai dan sudah terbukti berkesan kepada pengamalnya. Hanya satu biji sehari sudah mencukupi dan anda tidak perlu mengambil melebihi 1 biji kerana dengan hanya 1 biji sahaja sudah mencukupi. Mengapa extenze begitu berkesan. Mari kita kaji kandungan pil extenze ini.

Lihat sahaja kandungan herba dalam extenze, semua herba tersebut baik untuk kesihatan alat kelakian dan memang sudah terbukti berkesan dan bebas kesan sampingan. Extenze diformulasi daripada herba tulen 100% dan tidak menggunakan sebarang bahan kimia yang akan membuat kita menghadapi kesan sampingan di kemudian hari.




Extenze ® Male Enhancement Tambahan terdiri daripada idea campuran yang kompleks dengan herba, nutrisi dan asid amino, telah dibuktikan dalam kajian klinikal dan pengalaman manusia untuk meningkatkan aliran darah ke zakar. Ramuan yang tepat adalah rahsia pil extenze.

Extenze Testimonials

I have tried about 5 different male enhancement products and programs and never got any results. Then I decided to try yours and after only 1 month I already started noticing a difference.” -- Keith

“I have been looking for a good male enhancement product for a long time and after trying your system I feel so much more confident now when I'm with women.” -- Bobby

"Please rush my order, I only have one month supply left. This stuff really works!" Dominic - Oregon

I am so happy this product has worked for me. It is devastating to think of yourself being in a situation such as mine. Things have really turned around for me! Michael Antropi - Chicago, IL

It was a self-esteem issue. It was creating a lot of friction between myself and my girlfriend as well I thought even though she stated otherwise. The prescription medicines got quite expensive to use frequently, and this has worked out much better for us. Samuel K. - Tempe, AZ

The thing I was most concerned with were the ingredients contained in these penis enhancement pill products. I did research extenze penis pills and also consulted with my doctor before I started using the program. My doctor in fact agreed that the product was in no way harmful or unsafe for me. I am very pleased thus far with the results I've achieved after 5 weeks of religiously using your program! John F. Cowban - Wisconsin

I had actually noticed results after just 2 weeks! I am very satisfied with the extenze penis enhancement pill and will recommend it to anyone that may ever need it. David F. - N/A

I found extenze to be an excellent product in being able to achieve the state of arousal I needed to be in to perform sexually. By taking 3 tablets a day, and following proper dietary habits, I was able to reach an erection quicker and long lasting staying power. This is truly a wonderful product for any man looking to improve sexual stimulation and stamina. I like the fact that it uses all natural ingredients also. Rick Rizzo - Detroit, MI

I began using your extenze penis pills on the 7th of this month. By the 21st of this month I have gained at least 25% increased size (LENGTH AND GIRTH). I, actually we, are very impressed with your product and I, actually we, are anxious to see how much larger I can get. Thanks again!!! J. Mark - N/A

Curiosity saved the cat : ) I bought extenze because I wanted to see what the fuzz was all about. Believe it or not, after only 1 week of use my wife and myself noticed 1/4 inch growth. I was amazed!!!! I'm now eagerly waiting to see what the results will be after 3 months of use. Thank you very much!!!! Rafe Tapia - San Diego

I could not be happier with the results with your product. The words escape me to tell you how much this is appreciated for men who have a problem like I did. Thank you for the reasonable price and good formula. Anonymous


Harga RM280 sebotol (30 biji) Makan sebiji sehari.
Jika hendak bersama, makan sebiji 3-4 jam sebelum.


INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit




1. Bankin RM280.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :EXTNZ
[/CENTER][/FONT][/COLOR]

puteraboboy

Male
Number of posts: 24
Age: 37
Job/hobbies: surfing internet
Humor: HAPPY GO LUCKY
Registration date: 04/02/2011

View user profile http://kedaionline-ezani.blogspot.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum