hari ini dalam sejarah

View previous topic View next topic Go down

hari ini dalam sejarah

Post by anak sexual on Thu Mar 11, 2010 4:40 am

aku ini budak college, baru masuk KL dari kg di kuala selangor. I sewa bilik di sebuah flat pantai dalam.
Ada seorang couple duduk dengan i tapi kebelakangan ni prempuan tu aje yang balik. I tak kisah tapi satu hari bila balik dari kelas i nampak awek ni kat sofa baring dengan baca majalah. I pun tegur dia masuk bilik i. Tiba-tiba ada ketukan dari pintu i pun buka awek tu berdiri kat luar pintu tanya i tengah buat apa i kata cuma baring. Dia masuk duduk kat tilam i pun duduk sebelah dia, tiba-tiba dia kata dia suka shorts i pakai jenis addidas yang pendek. I kata biasa ajelah dia terus meramas konek aku i terkejut terus hisap konek i pun stim giler masa tu.
Kita mula beromen dia pakai seluar trek i pun buka seluar dia jilat pantat dia memang best berair tu bau yang masky rasa masam aku stim lagi. awek ini terus bagi aku blow job, jari dia meraba lubang buntut aku.

setelah 20 minit meraba suruh i main buntut i pun rela masuk konek i dalam lubangnya yang ketat kita main sampai i pancut dalam mulutnya dia jilat konek i sampai tak ada lagi air mani.

i tak tahan lagi i pun suruh dia kankang i jilat lubang buntut memang best giler.

lepas kita dah penat dia senyum kepuasaan dan ambil seluar aku menghidu sampai puas katanya dah lama dia minat main dengan aku selalu nampak i dengan seluar pendek kata dis stim hanya hari ini dia dapat kepuasaannya.

dari hari tu kita jadi sek partner memang giler seks sampai tiga empat kali main sehari.

i pun tak basuh lagi seluar pendek aku awek ini selalu masuk bilik aku menghidu bau aku bila i tak ada.

shock giler saya.........

anak sexual

Male
Number of posts : 1
Age : 38
Job/hobbies : socializing
Humor : sexy girls
Registration date : 11/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: hari ini dalam sejarah

Post by dare on Tue May 18, 2010 9:23 am

?????

dare

Male
Number of posts : 17
Age : 38
Job/hobbies : main sukan lasak
Humor : hahaha..suka
Registration date : 14/05/2010

View user profile http://anakrimau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: hari ini dalam sejarah

Post by aku3003 on Wed May 19, 2010 10:01 am

ape ko merepek daa??
xstim lgsg cite.. tah pape..

aku3003

Female
Number of posts : 20
Age : 30
Job/hobbies : melancong.. beromen..
Humor : lalallalalaa
Registration date : 19/05/2010

View user profile http://cupidlove3003@yahoo.com

Back to top Go down

Re: hari ini dalam sejarah

Post by iskandar on Fri Oct 29, 2010 12:51 am

nie mesti cte ko yg real kn..

iskandar

Male
Number of posts : 2
Age : 32
Location : selangor
Job/hobbies : sex
Humor : romen
Registration date : 27/10/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: hari ini dalam sejarah

Post by powerbro on Tue May 03, 2011 12:41 pm

nie la rekaan cerita yang palis tak best di dunia..ahaks

powerbro

Male
Number of posts : 5
Age : 45
Job/hobbies : Supervisor
Humor : Business
Registration date : 03/05/2011

View user profile http://www.powerbro.com

Back to top Go down

Re: hari ini dalam sejarah

Post by sarjankarat on Wed May 04, 2011 1:14 pm

x best langsun

sarjankarat

Male
Number of posts : 71
Age : 25
Location : ganu
Job/hobbies : mat rempit surat
Humor : emm
Registration date : 07/04/2009

View user profile http://profiles.friendster.com/62360772

Back to top Go down

Re: hari ini dalam sejarah

Post by kapitan_apex on Wed Jun 08, 2011 1:47 am

ntah pape daaa.....

kapitan_apex

Male
Number of posts : 11
Age : 32
Location : Malaysia
Job/hobbies : Shooter
Humor : get a life dude...
Registration date : 08/06/2011

View user profile http://www.facebook.com/ap3xlostid3ntity

Back to top Go down

Re: hari ini dalam sejarah

Post by jarihantu on Tue Dec 27, 2011 12:10 pm

kesian budak ni...mesti dia tulis smbil melancap kan?..x pon awek dok serumah tu tolong lancapkan...

jarihantu

Male
Number of posts : 24
Age : 39
Job/hobbies : melihat dunia baru
Humor : ape nih
Registration date : 21/09/2010

View user profile http://www.2kali.com/?s=939

Back to top Go down

Re: hari ini dalam sejarah

Post by kaki J on Tue Mar 20, 2012 5:32 am

nak yg stim mesti yg real...baru acerrrrr

kaki J

Male
Number of posts : 11
Age : 38
Job/hobbies : pemandu peribadie/sulit
Humor : best man win
Registration date : 20/03/2012

View user profile http://yahoogroup.com

Back to top Go down

Re: hari ini dalam sejarah

Post by Sponsored content Today at 12:40 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum