KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Go down

KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Post by Panjang_Besar on Wed Sep 09, 2009 2:01 amSaya pernah bertanyakan seorang ustaz adakah islam membenarkan urusan menjilat kemaluan isteri dan isteri mengulum/menghisap kemaluan lelaki, jawapan yang diterima dari ustaz dan bahan bacaan adalah dia boleh dibahagikan kpd dua :

Pertama : Harus, sebab ulasan yang diberikan ialah ia merapatkan lagi hubungan suami isteri.

Kedua : Haram, sekiranya pancutan air mani suami ditelan oleh isteri.

Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini, anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih. Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.

Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik. Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih, indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini kemaluan pasangan anda bersih, maka pasti anda akan seronok melakukannya bersama-sama.

LANGKAH-LANGKAH MEMBIASAKAN DIRI MENGULUM ZAKAR SUAMI

1. Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan mencintai diri anda.
2. Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas, mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan mulut terhadap kemaluannya.
3. Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci & bersih. Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun dan pembasmi kuman. Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.
4. Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat menyeronokkan suasana perhubungan.
5. Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.
avatar
Panjang_Besar

Male
Number of posts : 20
Age : 40
Location : The Mines Resort City
Job/hobbies : Main
Humor : minimum 30min
Registration date : 09/09/2009

View user profile http://yahoo.com

Back to top Go down

KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Post by Panjang_Besar on Wed Sep 09, 2009 2:09 amKEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

1. Menambah rasa cinta & sayang suami
2. Merapatkan hubungan erat & kepercayaan suami isteri.
3. Memuaskan kehendak suami ketika anda datang haid/subur. Pada ketika ini, anda tidak dapat menghadiahkan faraj anda kerana haram berbuat demikian. Maka cara yang halal dan paling menikmatkan buat suami ialah dengan mengulum zakarnya kerana tidak ada cara lain yang paling menikmatkan daripadanya. Pastikan apabila suami mencapai klimaks, air mani dipancutkan tidak dipancutkan ke mulut anda. Sebaliknya, alihkan zakar suami anda menghadap bahagian buah dada dan biarkan air maninya dipancut ke buah dada anda.

4. Apabila suami mencapai klimaks, sedangkan anda belum lagi mencapainya, zakar suami yang tadinya menegang akan menjadi lembik dan kendur. Oleh itu rangsangan perlu dilakukan terhadap zakar suami dengan pantas dan cepat untuk mengembalikan ketegangan zakar suami kerana zakar yang dibiarkan lama mengecut sukar dirangsang dan ditegangkan. Dengan mengulum, menghisap dan menjilat zakarnya, ia dapat menaikkan rasa ghairah suami dengan hebat dan pantas dan seterusnya menegangkan zakarnya yang tadi kendur dan tidak bermaya. Seterusnya, suami anda dapat melakukan dayungan berterusan yang akhirnya dapat memuaskan kehendak syahwat anda untuk mencapai klimaks.

TERMINOLOGI
Di dalam karya ini, terdapat sesetengah perkataan yang digunakan dicelup dari bahasa inggeris dan juga membawa pengertian yang dalam. Terjemahannya adalah seperti di bawah :

asmara - hubungan seks suami isteri yang berlandaskan perasaan cinta yang mendalam
penis - zakar
vagina - faraj
vulva - kemaluan luaran wanita
ovum - sel telur wanita
sperma - sel benih lelaki
penetrasi – pemasukan zakar ke dalam faraj
dayungan - gerakan zakar keluar dan masuk ke dalam faraj
amplitud - jarak gerakan zakar sebelum dan selepas masuk ke dalam faraj. Semakin tinggi amplitud, semakin jauh dayungan dapat dilakukan
frekuensi - kekerapan zakar keluar masuk ke dalam faraj dalam tempoh masa tertentu (biasanya sesaat).
klimaks/orgasme - kemuncak hubungan asmara di mana suami merasa nikmat yang tidak terhingga ketika memancutkan air mani dan isteri merasa nikmat yang terlampau mengasyikkan apabila otot-otot faraj bergetar (kembang & kuncup).
oral seks - teknik merangsang kemaluan pasangan dengan menggunakan mulut, bibir dan lidah.
cunnilingus - teknik suami melakukan oral seks terhadap vulva (kemaluan)isteri.
fellatio - teknik isteri melakukan oral seks terhadap batang dan buah zakar suami.
kuluman - memasukkan objek di dalam mulut sambil bermain-main lidah
foreplay – rangsangan luaran yang dilakukan terhadap pasangan supaya kemaluan pasangan cukup basah, membesar dan bersedia untuk melakukan penetrasi
kelentit (clitoris) – organ kecil penuh dengan saraf terletak di atas bibir luar faraj & diselindungi oleh lapisan kulit. Fungsinya hanya satu: untuk memberikan wanita kenikmatan dan klimaks. (Sila beri perhatian wahai para suami!)
G-Spot – kawasan sensitif pada dinding depan faraj isteri [titik warna merah pada rajah di sebelah]. Sekiranya ditekan (menggunakan jari atau zakar), ia akan memberikan kenikmatan yang hebat dan sensasi kepada wanita. Tidak semua wanita mepunyai G-Spot, tetapi wanita yang memilikinya mengakui yang ia boleh mendatangkan klimaks sekiranya dirangsang dengan betul. Anda atau suami boleh mencarinya dengan memasukkan dua jari tengah sedalam 1-4 inci dengan tapak tangan menghadap ke atas. Bengkokkan jari anda ke atas sehingga anda dapat merasa kawasan yang agak sedikit bonjol dan bergumpal. Apabila dirangsang, ia akan memberikan anda perasaan seperti ingin membuang air kecil. Sekiranya anda dapat mengatasi perasaan untuk membuang air, anda akan merasai suatu kenikmatan yang hebat apabila G-Spot anda dirangsangkan. Anda juga boleh mendapati bahawa sentuhan pada G-Spot sahaja sudah cukup untuk membuatkan anda mencapai klimaks. (Sila beri perhatian lagi wahai para suami!).
avatar
Panjang_Besar

Male
Number of posts : 20
Age : 40
Location : The Mines Resort City
Job/hobbies : Main
Humor : minimum 30min
Registration date : 09/09/2009

View user profile http://yahoo.com

Back to top Go down

ASMARA

Post by Panjang_Besar on Wed Sep 09, 2009 2:13 am
ASMARA
Hubungan asmara boleh dilakukan dengan pelbagai cara, pada bila-bila masa dan di tempat-tempat yang berbeza. Kerana itulah ia dianggap sebagai satu jenis seni yang memerlukan ilmu pengetahuan yang cukup untuk mendapat manfaat daripadanya. Anda perlu membuka minda anda dengan menganggap seni asmara itu suatu aktiviti yang suci, mendatangkan pahala, romantis, menyeronokkan dan menguji tahap kebijaksanaan dan kreativiti anda dan pasangan untuk mendapat kepuasan bersama.

Orang yang tertutup mindanya akan sentiasa menganggap asmara itu sebagai suatu perkara yang jijik, memalukan, kotor dan hina. Mereka ini juga tidak boleh menerima teknik-teknik asmara moden yang dianggap kebaratan padahal ia tidak pun menyalahi atau melanggar hukum agama. Hubungan asmara boleh dibahagikan kepada dua, iaitu seks dalaman dan seks luaran. Seks dalaman melibatkan dayungan zakar dan pancutan air mani ke dalam faraj manakala seks luaran tidak melibatkan pemasukan zakar dan pancutan air mani ke dalam faraj. Seks luaran dilakukan apabila keadaan tidak mengizinkan isteri untuk disetubuhi suami. Misalnya ketika isteri datang haid ataupun mencapai waktu subur di mana persetubuhan akan menyebabkan kehamilan yang tidak dirancang. Apabila tiba waktu-waktu seperti ini, seks luaran adalah amat penting untuk mengeratkan lagi hubungan suami isteri.Asmara boleh dimulakan dengan pelbagai cara:

1.Godaan dan ajakan pasangan
Cara ini memerlukan salah seorang mengajak pasangannya melakukan hubungan asmara samada suami atau isteri. Isteri juga perlu berperanan menggoda suami untuk melakukan asmara.

2.Spontan
Asmara spontan boleh dilakukan pada bila-bila masa dan di mana-mana saja yang anda berdua rasakan sesuai. Ia tidak memerlukan ajakan secara lisan dan tidak memerlukan persetujuan pasangan. Sebagai isteri, anda boleh memeluk suami anda, menanggalkan pakaiannya, membelai tubuhnya dan menciumnya ketika dia sedang menonton TV di atas sofa ruang tamu, dan suami akan tahu dengan sendirinya yang anda inginkan belaian asmara darinya. Suami juga boleh merangkul isteri yang sudah selesai memasak dan terus berasmara dengannya di dapur. Asmara spontan seelok-eloknya dilakukan pada hari cuti di mana anda berdua tidak terikat dengan apa-apa tugasan, serta tidak ada sesiapa lagi di rumah melainkan anda berdua sekiranya asmara dilakukan di ruang tamu.

3.Perancangan mengikut jadual
Anda juga boleh merancang membuat jadual asmara bersama-sama pasangan untuk menentukan hari untuk melakukan asmara serta siapa yang perlu memainkan peranan utama. Sebagai contoh, anda dijadualkan berasmara bersama pasangan 6 kali seminggu. Untuk 3 hari pertama, anda memainkan peranan paling aktif dan anda memilih posisi yang anda ingini. Untuk 3 hari berikutnya, giliran pasangan anda pula memainkan peranan paling aktif dan memilih posisi yang diingininya.

TANGGAPAN YANG SALAH MENGENAI ASMARA
1.Isteri tidak perlu meminta suami untuk berasmara
Suami akan cepat bosan sekiranya si suami yang sering mengajak isteri berasmara dan isteri tidak pernah meminta suaminya untuk berasmara. Isteri perlu berperanan sebagai penggoda dalam menjerat suami untuk melakukan asmara. Sekiranya suami telah mengajak isteri pada hari semalamnya, maka pada hari ini, giliran si isteri mengajak suaminya berasmara.

2.Isteri hanya perlu serahan tubuh & biarkan suami melakukan segalanya
Isteri yang mendiamkan diri dan membiarkan tubuhnya dilakukan begitu saja oleh suami ibarat asmara yang tidak bermakna. Suami juga memerlukan perhatian, belaian manja dan cumbuan dari isteri. Isteri perlulah berani untuk beraksi dengan ghairah dan aktif ketika bersama suami dengan harapan agar kasih sayang yang diikat bersama suami sentiasa mekar selama-lamanya.

3.Amat penting bagi lelaki bertahan lama
Kebanyakan suami berfikir bahawa kelakian suami itu terletak pada ketahanan zakar suami ketika berdayung untuk mengelakkan isteri dari kempunan kerana tidak merasai klimaks. Kaum suami harus sedar bahawa yang penting dalam hubungan asmara ialah rangsangan dan pemanasan yang secukupnya pada kawasan-kawasan sensitif pada tubuh isteri. Sekiranya isteri dirangsang pada tempat yang betul, maka tidak sukar bagi suami untuk memuaskan isterinya.

4.Asmara hanya boleh dilakukan di bilik tidur
Asmara yang hanya dilakukan di bilik tidur akan mendatangkan perasaan bosan kepada pasangan suami isteri. Cubalah mencari kelainan dalam asmara dengan melakukannya di tempat-tempat peribadi yang anda tidak pernah fikirkan. Sebagai contoh, di ruang tamu atau di dapur. Pergunakanlah objek-objek di sekeliling anda sebagai penyokong untuk memudahkan anda dan pasangan melakukan posisi-posisi yang kreatif, sebagai contoh, meja makan, kerusi sofa atau tangga rumah.

5.Asmara hanya boleh dilakukan pada waktu malam
Asmara tidak mengenal waktu. Anda boleh melakukannya di waktu pagi, tengah hari dan petang samada secara spontan atau ajakan. Biasakanlah diri anda berasmara dengan kehadiran cahaya yang cerah di waktu siang supaya anda tidak kekok untuk bersamanya pada waktu siang di hari-hari yang lain.
avatar
Panjang_Besar

Male
Number of posts : 20
Age : 40
Location : The Mines Resort City
Job/hobbies : Main
Humor : minimum 30min
Registration date : 09/09/2009

View user profile http://yahoo.com

Back to top Go down

SIFAT ISTERI PERLU ADA KETIKA BERASMARA

Post by Panjang_Besar on Wed Sep 09, 2009 2:24 am

SIFAT-SIFAT YANG SETIAP ISTERI PERLU ADA KETIKA BERASMARA

SIFAT YANG DISENANGI SUAMI
Aktif & Agresif – Suami sukakan isteri yang aktif dan agresif ketika berasmara. Anda perlulah selalu memainkan peranan untuk mencumbu dan merangsang suami tanpa perlu diminta oleh suami.
Berani – Isteri hendaklah sentiasa menonjol dan berani untuk mengajak suami berasmara. Isteri juga perlu berterus terang berbincang dengan suami tentang cara-cara untuk merancakkan lagi hubungan asmara. Beritahulah kepada suami anda:§
posisi yang anda paling gemari dan paling tidak sukai§
kawasan tubuh anda yang anda inginkan belaian dan cumbuan dari suami§
cara yang suami patut lakukan ketika pemanasan dan asmara supaya anda berdua mendapat kepuasan maksima
Pemalu – Sekiranya isteri malu & takut pada malam pertama, ia adalah perkara biasa.
Ghairah – Ketika berasmara, sebaik-baiknya tunjukkanlah aksi ghairah anda kepada suami. Ambillah peranan sebagai pendayung setiap kali berasmara. Jangan segan silu untuk mencium dan memeluk tubuh suami ketika anda atau suami sedang berdayung. Luahkan kenikmatan yang anda rasai dengan menyuarakan erangan/tangisan manja serta gerakan badan yang berirama supaya suami anda tahu yang anda sedang merasai nikmat asmara.
Kreatif – Anda perlu kreatif untuk mencari jalan lain untuk merancakkan lagi suasana asmara melalui pembacaan atau pencarian di internet. Sifat kreatif isteri untuk mencuba sesuatu teknik atau posisi baru untuk mencapai kepuasan bersama memang amat disenangi suami.
Seksi & Menggoda – Anda perlulah menjaga penampilan dan kebersihan diri supaya kelihatan cantik, menawan dan yang paling penting, seksi di mata suami. Ketika di rumah, pakailah wangi-wangian dan pakaian dalam yang menonjolkan keseksian diri anda untuk menggoda suami anda. Godalah suami anda dengan manja pada setiap malam agar suami anda sentiasa tidak mahu berenggang dengan anda walaupun seketika. Percayalah, sekiranya anda bersifat penggoda, seksi dan manja, suami anda pasti rindu kepada anda di pejabat dan tidak sabar untuk pulang ke rumah selepas bekerja untuk meluangkan masa bersama isterinya yang tercinta.
Anggota tubuh badan seperti perut, buah dada, kemaluan, punggung dan peha perlulah dipelihara dan dijaga bentuknya. Suami akan berasa beruntung jika memiliki isteri yang mempunyai buah dada yang besar, tegang, bulat, kencang, berisi dan mendongak ke atas, puting buah dada yang cerah berwarna pink kemerahan, pinggang yang ramping, punggung yang menawan dan kemaluan yang cantik dan berwarna pink kemerahan.


SIFAT YANG TIDAK DISENANGI SUAMI
Pendiam & Pasif – Suami tidak suka akan isteri yang dingin, pasif dan pendiam di ranjang. Sekiranya isteri hanya mengharapkan suami melakukan segala-galanya, suami akan cepat bosan dan mungkin akan mencari kepuasan di luar bersama wanita lain kerana keinginannya tidak dipenuhi.
Tapi sekiranya isteri tetap merasa malu untuk mengajak suami untuk berasmara setelah lebih 3 bulan berkahwin, maka ada sesuatu yang tidak kena dengan anda kerana malu anda tidak bertempat. Suami akan cepat bosan dan mencari jalan lain untuk memuaskan keinginannya.
Dingin – Isteri yang bersifat ibarat batu dan kurang memberikan reaksi ketika berasmara memang paling tidak disukai suami.
Statik – Suami akan cepat merasa bosan dengan isteri tidak ingin ambil tahu akan teknik-teknik untuk menghangatkan lagi asmara. Begitu juga dengan isteri yang hanya mahu disetubuhi dengan beberapa jenis posisi sahaja tanpa mengira kehendak suami seterusnya membuatkan suami bosan.
Tidak Menarik – Keadaan tubuh badan isteri yang tidak terjaga, gemuk dan berbau adalah perlu dijauhi sama sekali.
avatar
Panjang_Besar

Male
Number of posts : 20
Age : 40
Location : The Mines Resort City
Job/hobbies : Main
Humor : minimum 30min
Registration date : 09/09/2009

View user profile http://yahoo.com

Back to top Go down

SIFAT YANG DISENANGI ISTERI

Post by Panjang_Besar on Wed Sep 09, 2009 2:28 am

SIFAT-SIFAT YANG SETIAP SUAMI PERLU ADA KETIKA BERASMARA

SIFAT YANG DISENANGI ISTERI
Romantik & Penyayang – Isteri sukakan suami yang menunjukkan sifat penyayang dan romantic ketika berasmara. Anda perlu mencari ayat yang paling manis untuk didengari isteri agar dia merasakan dirinya mendapat perhatian dari anda. Ucapkanlah kata-kata cinta yang hangat dan mengghairahkan kepada isteri.
Mengutamakan Kehendak Isteri – Isteri akan berasa dihargai sekiranya suami mementingkan dan memfokuskan kenikmatan yang diterima oleh isteri. Ketika berasmara, anda hendaklah memastikan yang isteri anda klimaks sebelum anda mencapainya. Lakukan posisi yang memberikan rangsangan hebat kepada G-Spot isteri supaya isteri cepat mencapai klimaks. Sekiranya perkara yang tidak dapat dielakkan berlaku, iaitu anda klimaks dahulu, maka cuba teruskan dayungan selaju mungkin untuk mengelakkan zakar anda dari terus lembik.
Bijak Merangsang – Ketika berasmara, sebaik-baiknya anda perlu tahu bahagian manakah pada tubuhnya yang dapat memberi rangsangan hebat kepada isteri supaya faraj isteri benar-benar basah dan bersedia untuk menerima kunjungan zakar suami. Lakukanlah rangsangan mulut pada buah dada dan kelentit isteri sehingga isteri merayu-rayu agar dia disetubuhi.
Agresif Cara Lembut – Anda hendaklah bersifat lembut ketika merangsang tubuh isteri walaupun anda agresif berdayung secara laju. Belai dan cumbu tubuhnya dengan manja dan berhati-hati.
Bercumbuan Setelah Asmara Selesai – Selepas anda berdua klimaks, anda dan isteri boleh memilih untuk meneruskannya lagi. Sekiranya anda ingin menamatkannya, pastikan anda memberi rangsangan pada tubuh isteri sebagai penutup asmara. Peluklah isteri dengan erat dan bergurau senda dengannya kerana masa inilah yang paling sesuai untuk berbicara dengan isteri. Ucapkanlah terima kasih kepada isteri dan ciumlah dia sedalam-dalamnya. Tidurlah dalam keadaan anda berdua berpelukan tanpa seurat benang sehinggalah Subuh. Isteri anda pasti dapat tidur nyenyak di dalam pelukan erat anda.

SIFAT YANG TIDAK DISENANGI ISTERI
Tidak Berperasaan – Isteri tidak suka suami yang berasmara semata-mata untuk memuaskan nafsunya tanpa ada perasaan sayang terhadap isteri.
Mementingkan Diri Sendiri – Suami yang berasmara dengan isteri untuk kepuasan sendiri sahaja amatlah tidak digemari isteri.
Gelojoh & Terburu-buru – Suami yang memasukan zakar ke dalam faraj tanpa memberikan rangsangan secukupnya kepada isteri boleh menyakitkan isteri ketika asmara berlangsung kerana faraj isteri yang masih belum cukup ‘panas’ dan tidak dibasahi secukupnya.
Agresif Cara Kasar – Isteri tidak suka isteri yang mengamalkan seks kasar, iaitu asmara yang dapat menyakiti tubuh isteri. Elakkan dari berdayung dengan kasar. Sebaliknya berdayunglah secara laju tetapi penuh dengan kelembutan.
Abaikan Isteri Setelah Asmara Selesai – Setelah asmara selesai, anda terus baring dan tidur bertentangan dengan isteri dan mebiarkan isteri terkulat-kulat keseorangan. Sifat seperti ini boleh menyakiti hati isteri kerana anda seolah-olah tidak menghargai dirinya.CARA MENGHILANGKAN PERASAAN MALU DALAM DIRI DAN MENINGKATKAN PERASAAN SYAHWAT TERHADAP SUAMI (UNTUK PARA ISTERI)

Anda berasa malu dan gentar untuk berasmara bersama suami? Walaupun telah berkali-kali anda bersamanya, tapi perasaan anda itu tetap timbul sehingga menyebabkan suami anda tidak selesa dengan anda. Akibatnya, perhubungan anda semakin renggang dan tidak rancak sepertimana yang anda harapkan sebelum anda menikahinya.
Perasaan malu adalah perkara biasa di dalam diri. Tetapi sekiranya anda berasa malu yang amat apabila ingin berbogel dan berasmara bersama suami walaupun anda telah bersamanya beberapa minggu, tentu ada sesuatu yang tidak kena pada diri anda. Perasaan malu itu biarlah bertempat. Suami anda adalah milik penuh anda, dan anda adalah milik kebanggaannya. Korbankanlah perasaan malu demi untuk mencapai keseronokan asmara bersama suami kerana malu merupakan penghalang besar untuk anda berdua mengecapi nikmat asmara yang sebenar-benarnya.
Sifat malu yang menebal dapat membuatkan anda tidak aktif, pendiam, dingin, hilang keyakinan diri dan tidak mengghairahkan di mata suami. Suami tidak akan berasa selesa sekiranya bersama dengan diri anda yang pemalu kerana dia tidak mendapat belaian, cumbuan, rangsangan, perhatian dan godaan yang dia harap-harapkan datang daripada anda. Akibatnya, ada risiko yang tinggi suami anda mencari keinginan yang dia harap-harapkan daripada wanita lain.
Masalah ini mungkin berpunca dari kurangnya nafsu dan keinginan syahwat di dalam diri anda untuk berasmara bersama suami. Sekiranya nafsu dan keinginan syahwat menebal di dalam diri anda, maka tidak ada masalah untuk anda berasmara dengan suami secara aktif. Di bawah ini digariskan panduan-panduan untuk mengatasi perasaan malu dan takut yang menebal dalam diri anda serta menambahkan keinginan syahwat terhadap suami anda:

1. Tanamkan sifat berani dalam diri
Cuba serapkan perasaan berani dalam diri anda untuk berdepan suami anda dalam keadaan tanpa berpakaian. Bayangkan anda dapat memberikan belaian dan cumbuan kepada suami tercinta dengan manja sambil bergelak tawa dan bergurau senda. Bukankah suasana mesra sebegitu yang anda idam-idamkan selama ini? Bertekadlah yang anda akan berusaha melempar perasaan malu itu jauh-jauh demi untuk membuktikan perasaan cinta dan kasih sayang 100% anda kepada suami anda.


2. Tonjolkan sifat berahi dalam diri
Bayangkan diri anda seorang bidadari yang menunggu kedatangan suami anda, di mana suami anda tidak akan datang kepada anda sekiranya anda tidak menonjolkan keberahian dan keinginan anda terhadapnya. Mahu tidak mahu, anda perlu memandang diri anda sebagai seorang yang seksi dan mengghairahkan buat suami. Sifat berahi yang anda tonjolkan kepada suami merupakan daya penarik yang kuat untuk memastikan yang suami anda akan setia sehidup semati bersama anda. Cubalah berlatih memakai pakaian dalam yang jarang dan seksi di depan mata suami, dan perhatikan reaksi suami anda. Sekiranya dia berkeinginan untuk berasmara, kagumlah dengan diri anda sendiri kerana anda mampu menarik perhatian suami anda.

3. Berbogel di hadapan cermin dan berfantasi
Berdirilah di hadapan cermin tanpa seurat benang pada tubuh anda. Hayatilah keindahan tubuh badan yang Allah ciptakan buat anda. Tidakkah anda berasa rugi tubuh itu tidak didedahkan secara rela kepada satu-satunya insan yang dihalalkan melihat dan mendapat nikmat daripadanya. Tenungkanlah tubuh anda dan perhatikan bahagian-bahagian tubuh anda yang anda inginkan belaian dari suami anda. Bayangkanlah suami anda membelai dan mencium setiap inci pada tubuh anda. Gerakkan tangan anda ke bahagian sensitif tubuh anda seperti kelentit dan puting payudara. Bayangkan sentuhan dan belaian itu datang dari tangan insan yang anda cintai. Ambillah secawan air kosong, sapukan air tersebut pada payudara dan kemaluan anda. Pada masa yang sama, bayangkanlah air itu datang dari lidah suami yang asyik mencumbui diri anda. Cuba fokuskan kepada kenikmatan yang anda perolehi. Sekiranya anda menumpukan perhatian 100%, perasaan malu itu akan hilang perlahan-lahan dan digantikan dengan perasaan syahwat yang mendalam terhadap suami.

4. Urutan mesra
Sesekali sekala, dengan cara mengurut dapat membiasakan diri anda bermesra dengannya. Anda dan pasangan hendaklah sama-sama berbogel, di mana suami meniarap dan tidak menghadap anda. Anda urutlah belakang, bahu, pinggang, leher, tangan dan kaki suami anda. Berbual dan berguraulah dengan suami dan anda tidak perlu risau kerana tubuh anda tidak dipandang suami. Apabila anda biasa dengan langkah ini, anda akan tidak berasa kekok lagi untuk berbogel bersama suami. Yang tinggal sekarang ialah membiasakan diri anda untuk membelai tubuhnya. Teruskan langkah seterusnya, iaitu mandi bersama.


5. Mandi bersama
Biasakanlah anda mandi bersama-sama suami dalam keadaan bertelanjang bulat. Ketika mandi, sabunkanlah seluruh tubuh suami dan bilaskan tubuhnya. Biarkan suami menyabun seluruh tubuh anda dan mensyampu rambut anda. Mintalah suami mencukur bulu kemaluan anda supaya kelihatan kemas, dan anda pula mencukur bulu kemaluan suami. Kemudian, keringkan tubuh suami anda dan pakaikanlah dia pakaian yang ingin dipakainya.


6. Membaca bahan bacaan erotik
Luangkan masa anda bersama suami untuk membaca bahan bacaan novel yang ‘panas’ yang dapat membangkitkan keinginan seksual anda berdua. Bayangkan anda merupakan heroin utama dalam cerita tersebut dan suami anda merupakan hero dan penyelamat anda. Apabila diceritakan kedua-dua watak tersebut berasmara, anda bayangkan diri anda dan suami mengambil alih kedua-dua watak tersebut.


7. Menonton filem erotik bersama-sama
Luangkan masa anda bersama suami untuk menonton filem-filem ‘panas’ yang dapat membangkitkan keinginan seksual anda berdua. Bayangkan anda dan suami anda yang menjadi pelakon utama filem tersebut. Bincanglah secara terbuka dengan suami tentang posisi yang anda gemari dan dalam filem itu. Sekiranya suami anda juga menyukai posisi tersebut, maka anda godalah suami anda dengan ghairah. Seterusnya tanpa perasaan segan silu lagi, dakap dan ciumlah suami anda dan terus berasmara spontan dengannya.
avatar
Panjang_Besar

Male
Number of posts : 20
Age : 40
Location : The Mines Resort City
Job/hobbies : Main
Humor : minimum 30min
Registration date : 09/09/2009

View user profile http://yahoo.com

Back to top Go down

ROHANI MENGHADAPI ASMARA

Post by Panjang_Besar on Wed Sep 09, 2009 2:34 am

PERSEDIAAN ROHANI MENGHADAPI ASMARA (TERANCANG)

 Tunaikan solat sunat dua rakaat bersama isteri. Selepas solat, berdoalah kepada Allah agar Allah memelihara dari gangguan jin dan syaitan ketika berhubungan.
 Berdoalah agar anda berdua dapat merasai kemuncak kenikmatan bersama-sama ketika berasmara dan agar kasih sayang dan cinta di antara anda dan pasangan sentiasa mekar dan dipelihara Allah s.w.t dan berkekalan ke syurga kelak.

BERMULANYA API ASMARA

Api asmara bermula dengan godaan isteri atau ajakan suami. Seterusnya kedua-duanya akan menanggalkan pakaian masing-masing sehingga mendedahkan keseluruhan tubuh kedua-duanya. Teknik di bawah menerangkan tentang cara-cara bagaimana isteri atau suami boleh menghidupkan api asmara tersebut.

PERSEDIAAN ISTERI

 Pastikan anda memakai pakaian dalam (lingerie) yang seksi, nipis, jarang dan anggun. Pakailah coli berenda yang menampakkan separuh dari bahagian atas buah dada serta lurah di antara keduanya dan seluar dalam berenda yang separa lutsinar dan jarang. Kemudian pakailah gaun tidur yang jarang dan nipis menampakkan pakaian dalam anda.
 Hangatkan suasana dengan lampu tidur yang tidak terlampau gelap dan tidak terlampu cerah.
 Pakailah wangi-wangian pada tubuh anda. Pastikan seluruh tubuh anda bersih.


TEKNIK ISTERI MENGGODA SUAMI

Anda berada keseorangan di bilik tidur dan tahu bahawa suami anda akan mendatangi anda pada bila-bila masa.

 Anda baring mengiring di atas katil dengan gaya yang mengghairahkan.
 Apabila suami masuk ke bilik dengan salam, balaslah salamnya terlebih dahulu.
 Anda bangun dan berdiri sambil memegang erat tangan suami.
 Katakanlah kepadanya yang anda rindukan belaian dan cumbuan daripadanya.
 Peluklah suami dengan erat dan katakanlah yang anda sangat mencintainya.
 Jarakkan diri anda dengan suami buat sementara. Pastikan mata suami memandang ke arah pakaian anda yang jarang itu agar keinginannya meningkat.
 Tanggalkan gaun tidur anda sehingga menampakkan tubuh anda yang hanya tinggal coli dan seluar dalam.
 Goda suami dengan bertanya,”Abang nak tengok lagi tak?”
 Setelah dia mengangguk, anda peluklah suami dengan erat dan meminta dia yang menanggalkanlah coli anda. Biarkan suami mebuka coli anda perlahan-lahan sehingga menampakkan keseluruhan buah dada anda. Biarkan suami terpegun melihatnya.
 Berikan kucupan pada mulut suami sambil menggodanya supaya menanggalkan seluar dalam anda.
 Biarkan suami menurunkan seluar dalam anda sehinggalah ia terlerai.
 Keadaan anda yang bogel sepenuhnya dapat membuat suami terangsang. Perhatikan seluar suami untuk melihat samada terdapat ‘cendawan’ yang tiba-tiba timbul dan membesar.
 Tanggalkan baju suami perlahan-lahan dengan menanggalkan butang satu demi satu (sekiranya kemeja) ataupun menariknya ke atas perlahan-lahan.
 Peluk tubuh suami di bahagian dada yang tidak berbaju sambil anda menurun ke bawah.
 Buka zip seluar suami dan tarik seluarnya ke bawah, menampakkan seluar dalam suami yang sedang menyimpan senjata misterinya.
 Peganglah buah zakar yang dilindungi oleh seluar dalam dari luar sambil meraba dan meramasnya. Sandar dan geselkan pipi anda pada seluar dalamnya.
 Apabila anda lihat saiz zakarnya semakin menegang, tariklah seluar dalamnya perlahan-lahan ke bawah hingga menampakkan seluruh kemaluan suami.
 Anda perlu berdiri dan memandang ke arah mata suami. Berikan senyuman manis buatnya. Pegang lengan suami dan tarik wajahnya ke wajah anda.
 Bengkokkan kepala suami ke kiri dan kepala anda ke kanan.dan ciumlah suami anda dengan dalam.
 Peluk seluruh tubuh suami di mana anda dapat merasakan rasa sensasi apabila buah dada anda menyentuh dadanya dan kemaluan anda bersentuh dengan kemaluannya sambil meneruskan ciuman.
 Sila pergi ke langkah seterusnya.
avatar
Panjang_Besar

Male
Number of posts : 20
Age : 40
Location : The Mines Resort City
Job/hobbies : Main
Humor : minimum 30min
Registration date : 09/09/2009

View user profile http://yahoo.com

Back to top Go down

bersama-sama bogel dan berpelukan.

Post by Panjang_Besar on Wed Sep 09, 2009 2:39 am

TEKNIK ISTERI MERANGSANG SUAMI

Anda berada bersama suami dalam bersama-sama bogel dan berpelukan.

 Anda bawalah suami ke bucu katil dan memintanya dia duduk di situ.
 Ciumlah lehernya, dadanya dan perutnya sambil tangan anda merayap-rayap pada tubuh suami.
 Perlahan-lahan turunkanlah tangan anda dari dadanya menuju ke arah zakarnya yang menegang.
 Ramaslah buah zakarnya dengan menggunakan tangan kiri sementara peganglah batang zakar dengan menggunakan tangan kanan.
 Usap dan belailah zakarnya dengan lembut, kerana apabila anda memegangnya, ibarat anda memegang seluruh hati dan perasaan suami.
 Apabila anda lihat zakar suami semakin merah, geselkan zakar suami pada pipi anda. Naikkan tubuh anda sambil membiarkan zakarnya bergesel dengan pipi, leher dan dada anda.
 Geselkan dan letakkan batang zakarnya di bahagian tengah lurah buah dada anda. Rapatkan dan himpitkan kedua-dua buah dada anda sambil menggeselkan zakarnya ke atas dan ke bawah.
 Perhatikan reaksi suami yang merasakan nikmat apabila isteri melakukan sedemikian.
 Geselkan kepala zakarnya dengan puting payudara anda berkali-kali kemuddian anda beralih ke payudara yang sebelah lagi.
 Lihat perubahan pada zakar suami yang semakin besar, keras dan tegang. Usap-usaplah kepala zakarnya dengan menggunakan tapak tangan dengan gerakan memusing.
 Rapatkan wajah anda ke zakarnya sambil bersedia melakukan fellation (kuluman) terhadap zakarnya.
 Baringkan suami di atas katil.
 Ciumlah kepala zakarnya berkali-kali.
 Keluarkan lidah anda dan jilatlah buah zakarnya sedikit demi sedikit sehingga kedua-dua kantungnya basah. Lihat reaksi suami anda mengerang kenikmatan.
 Rangsangkan seluruh permukaan zakarnya dengan menjilat keseluruhan batang zakarnya.
 Masukkan zakar secara perlahan-lahan ke dalam mulut anda sehingga kepala zakarnya terbenam di dalam mulut anda. Gerakkan zakarnya di sekeliling mulut anda.
 Masukkan zakar sehingga separuh daripadanya berada di dalam mulut anda, dan kemudian hisaplah zakar dengan penuh ghairah.
 Lakukan kuluman, ciuman dan jilatan berulang-ulang kali sehingga dia merasa puas dan meminta supaya berhenti.
 Peluklah suami sambli mencium mulutnya.
 Biarkan suami memainkan peranan menjelajah tubuh anda.


TEKNIK SUAMI MERANGSANG ISTERI
 Peluklah isteri sambil tangan meramas-ramas belakang tubuh isteri.
 Berikan ciuman bermula dari telinga, leher, pipi dan kemudiannya ciuman dalam pada mulut isteri.
 Mainkan lidah anda dengan lidah isteri.
 Sambil bercium, anda gerakkanlah tangan anda menuju lehernya dan meramas-ramas lehernya.
 Turunkan tangan anda lebih bawah ke arah buah dada isteri. Peganglah kedua-dua buah dadanya dan ramas perlahan-lahan. Elakkan dari menyentuh puting buah dada isteri. Lakukan belaian dan ramasan secara berpusing-pusing mengelilingi puting isteri.

 Cium leher isteri bermula dari atas menuju ke buah dadanya sambil tangan anda tidak behenti-henti meramas-ramas buah dadanya
 Cium dan jilat buah dada isteri satu persatu. Lakukan dengan gaya memusing mengikut arah jam. Apabila nafas isteri semakin laju, perhebatkan lagi rangsangan dengan menjilat puting buah dadanya.
 Gerakkan tangan ke bawah menuju ke arah kemaluan isteri.
 Ramas kemaluan isteri dengan lembut terutamanya di bahagian tepi kelentit.
 Pindahkan belaian tangan ke arah bibir luar dan dalam kemaluan isteri.
 Belailah bibir faraj secara memusing mengikut bulatan.
 Cium bibir faraj luar diikuti bibir faraj dalam.
 Jilat keseluruhan bibir faraj isteri secara memusing, menegak dan melintang untuk memberi nikmat yang berbeza kepada isteri.
 Perlahan-lahan ciumlah kelentit isteri.
 Jilat di sekeliling batang kelentit isteri.
 Jilat keseluruhan kelentit isteri sehingga isteri benar-benar tidak tahan lagi untuk melakukan persetubuhan.
 Sekiranya nafas isteri kencang, kelentitnya menegang dan tersembul keluar dan putting payudaranya mengeras, itu tandanya dia sudah benar-benar bersedia menerima pemasukan zakar suami.
 Peluklah isteri sambil menciumnya dengan ciuman yang dalam dan lidah anda bermain-main dengan lidahnya.
 Bincangkan posisi mana yang anda berdua inginkan, dan lakukanlah dayungan sehingga anda berdua senyum kepuasan.

SEKIRANYA SUAMI KLIMAKS AWAL DARI ISTERI
 Sekiranya suami terlebih dahulu memancutkan air maninya, anda sebagai isteri tidak perlu kaget dan terkejut.
 Peluklah suami dengan erat ketika dia mencapai klimaks.
 Tanpa berlengah masa, cucilah zakarnya dengan kain bersih.
 Lakukan koloman dan jilatan pada zakarnya untuk mengembalikan ketegangan pada zakar suami anda. Sesekali sekala gunakan tapak tangan anda dan putarkan ia ke atas kepala zakar suami.
 Ia mungkin mengambil masa 5-15 minit, di mana anda perlu banyak bersabar.
 Pada tempoh tersebut, suami boleh melakukan belaian, cumbuan pada tubuh anda.
 Ketika anda mengulum zakar suami, suami juga boleh menjilat kelentit anda pada masa yang sama. Caranya ialah dengan berbaring secara tunggang terbalik, iaitu kepala isteri menghadap zakar suami, dan kepala suami berhadapan kemaluan isteri. Posisi ini juga dinamakan sebagai posisi 69. Anda juga dapat mencapai klimaks berkali-kali hasil jilatan suami terhadap kelentit anda sementara anda berusaha mengulum zakar suami untuk menegangkannya kembali.
 Apabila zakar suami sudah tegang kembali, teruskan posisi yang tertangguh sebentar tadi.

laugh laugh laugh
avatar
Panjang_Besar

Male
Number of posts : 20
Age : 40
Location : The Mines Resort City
Job/hobbies : Main
Humor : minimum 30min
Registration date : 09/09/2009

View user profile http://yahoo.com

Back to top Go down

Re: KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Post by jgn_tny_aku_sape on Fri Oct 30, 2009 11:37 pm

hmm, mmg penting ni. lg2 part suami puas dlu. bkn sbb suami x gagah, tapi biasenye cme laki yg bgerak, pompuan yg digerak. sape lth dlu, diela puas dlu..

jgn_tny_aku_sape

Male
Number of posts : 26
Age : 32
Job/hobbies : layan awek
Humor : x kot
Registration date : 23/10/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Post by aku3003 on Thu May 20, 2010 6:47 am

waa.. info yg sgt bgune.. masyukk je bace.. huhu~

aku3003

Female
Number of posts : 20
Age : 32
Job/hobbies : melancong.. beromen..
Humor : lalallalalaa
Registration date : 19/05/2010

View user profile http://cupidlove3003@yahoo.com

Back to top Go down

Re: KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Post by jgn_tny_aku_sape on Fri Jun 11, 2010 1:03 am

copy and paste...tp at least ade effort gak nk letak sini..hee

jgn_tny_aku_sape

Male
Number of posts : 26
Age : 32
Job/hobbies : layan awek
Humor : x kot
Registration date : 23/10/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Post by aku3003 on Mon Jun 14, 2010 7:11 am

jgn_tny_aku_sape wrote:hmm, mmg penting ni. lg2 part suami puas dlu. bkn sbb suami x gagah, tapi biasenye cme laki yg bgerak, pompuan yg digerak. sape lth dlu, diela puas dlu..

xjugax.. kene tgk game gax la.. as a hubby, u kene pndai la gamekn wife u.. bukan pe.. lau da kene kulum zakar, kompom la hubby pancut dulu.. sbb palkon die da geli.. kene lax wife pndai kulum.. skali sorong je hubby da mule r nk pancut.. hahhahaha~!

aku3003

Female
Number of posts : 20
Age : 32
Job/hobbies : melancong.. beromen..
Humor : lalallalalaa
Registration date : 19/05/2010

View user profile http://cupidlove3003@yahoo.com

Back to top Go down

Re: KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Post by Zai on Sun Jul 11, 2010 11:30 am

Dalam lubang faraj isteri, letakkan madu,aiskrim dan susu tepung. Baru lah sedap suami nak hisap..suami pun rasa belengas.. bestnya...

Zai

Male
Number of posts : 1
Age : 36
Job/hobbies : salesman
Humor : surf internet
Registration date : 11/07/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Post by jarihantu on Wed Sep 22, 2010 5:41 am

aku3003 wrote:
jgn_tny_aku_sape wrote:hmm, mmg penting ni. lg2 part suami puas dlu. bkn sbb suami x gagah, tapi biasenye cme laki yg bgerak, pompuan yg digerak. sape lth dlu, diela puas dlu..

xjugax.. kene tgk game gax la.. as a hubby, u kene pndai la gamekn wife u.. bukan pe.. lau da kene kulum zakar, kompom la hubby pancut dulu.. sbb palkon die da geli.. kene lax wife pndai kulum.. skali sorong je hubby da mule r nk pancut.. hahhahaha~!

yelah..tgk la jugak, stiap lelaki tahap sensitif dia lain2..ade yg giler sensitif, bkn stakat kene kulum, baru kene pegang da nak pancut xspesiali yg 1st time atau cume pernah beberapa kali jer..
amik beberapa bulan dan berapa puluh kali bersetubuh baru sensitif tu kurang. lagipon emosi lelaki kene kontrol, kalo x kontrol leh pancut awal gak...

yang lagi dasyat tu, baru tgk wife telanjang da nak terpancut...ini mmg kritikal..kesian wife kalu husband da mcm nih...mmg perlukan bantuan...xleh nak ego, kene cari jln penyelesaian..wife kene bantu gak kalo tau...rugi btol kalo da tgk wife telanjang tapi takleh nak menikmati sepenuhnya...huhu rugi2...jarihantu

Male
Number of posts : 24
Age : 41
Job/hobbies : melihat dunia baru
Humor : ape nih
Registration date : 21/09/2010

View user profile http://www.2kali.com/?s=939

Back to top Go down

Re: KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Post by kaki J on Tue Mar 20, 2012 5:59 am

sapu madu ka batang.....baru sedap kalau pompuan kulum.....uhhhhhh,......

kaki J

Male
Number of posts : 11
Age : 40
Job/hobbies : pemandu peribadie/sulit
Humor : best man win
Registration date : 20/03/2012

View user profile http://yahoogroup.com

Back to top Go down

Re: KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum