bagaimana untuk mendaftar masuk....

View previous topic View next topic Go down

bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by Admin on Fri Mar 21, 2008 11:38 am

Bagaimana Untuk Daftar Masuk...

Sila Ikut arahan dibawah ini...

1) Klik pada perkataan "REGISTER" kat sebelah atas...Anda akan dapat lihat perkataan tersebut di sebelah atas sekali...Atau anda klik pada link ni http://boraksakan.forumotion.com/profile.forum?mode=register



2) Setelah itu, tekan pada perkataan "I agree to these terms" dan sila isi segala form yg diminta...


3) Seterusnya, anda hendaklah mengesahkan pendaftaran anda dengan login ke email anda dan confirmkan pendaftaran anda di email anda..


4) Selepas itu, anda sudah boleh login masuk ke dalam forum ni dan menjadi salah satu ahli forum ni..


5) Tunggu ape lagi..PosTing r sekarang...

:http://content

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by KeTuA aMOi on Sun Mar 23, 2008 2:44 am

aku dh daftar dh~

KeTuA aMOi

Female
Number of posts : 33
Age : 26
Location : ++ dePaN PC ++
Job/hobbies : ++ keJe aKu sTudI fOr SPM ++
Humor : ++ pe Tu HumOr?? ++
Registration date : 23/03/2008

View user profile http://www.yahoo.com

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by Admin on Sun Mar 23, 2008 3:29 am

okies selamat datang dan selamat bekerjasama...


Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by Admin on Mon Mar 31, 2008 12:50 pm

selamat datang ke forum ni..ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by ajidss_ajidss on Fri Apr 04, 2008 10:40 am

oh same dah gakla..dah daftar

ajidss_ajidss

Male
Number of posts : 28
Age : 29
Location : kuala lumpur
Job/hobbies : bisness
Registration date : 20/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by ijakstory on Mon Apr 07, 2008 6:40 am

rasanyer ramai konfius nak register forum ni..
mungkin tak biasa click gambar nak join d club

ijakstory

Male
Number of posts : 2
Age : 37
Job/hobbies : kilang
Humor : kahwin
Registration date : 07/04/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by Admin on Mon Apr 07, 2008 7:03 am

oh ok..saya kan ubah

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by ilhamputra on Fri Apr 11, 2008 1:14 pm

ok.takde mslah sy dah join.

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!

ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 29
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by Admin on Fri Apr 11, 2008 1:21 pm

ilhamputra wrote:ok.takde mslah sy dah join.

wat la yang terbaik k..tolong saya meramaikan..kalau dah ramai kat forum ni macam-macam kita leh wat..buat duit pun boleh

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by ilhamputra on Sun Apr 13, 2008 3:25 pm

asyik fokir biz sj.takde la.yg penting trafik.lampu merah,lampu hijau,lampu kuning.haha.lawak aje

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!

ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 29
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by sarjankarat on Thu Apr 09, 2009 8:09 am

terima kasih

sarjankarat

Male
Number of posts : 71
Age : 25
Location : ganu
Job/hobbies : mat rempit surat
Humor : emm
Registration date : 07/04/2009

View user profile http://profiles.friendster.com/62360772

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by kapitan_apex on Wed Jun 08, 2011 2:38 am

tiada msalah ntuk reg. thx admin.

kapitan_apex

Male
Number of posts : 11
Age : 32
Location : Malaysia
Job/hobbies : Shooter
Humor : get a life dude...
Registration date : 08/06/2011

View user profile http://www.facebook.com/ap3xlostid3ntity

Back to top Go down

Re: bagaimana untuk mendaftar masuk....

Post by Sponsored content Today at 12:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum