super bike

View previous topic View next topic Go down

super bike

Post by Admin on Sun Apr 13, 2008 12:39 am

jom borak superbike kat sini..ape superbike yang anda suka..dan jenis ape...macam saya minat honda cbr 600 cc limited edition,,huhuhu..bila nak baru contact,,huhuhuhuh kalau sesiapa yang nak jual motor pun leh borak sini,,huhuhuhu



ni gambar motor idaman ku..gempak tak???

jom borak superbike kat sini..ape superbike yang anda suka..dan jenis ape...macam saya minat honda cbr 600 cc limited edition,,huhuhu..bila nak baru contact,,huhuhuhuh kalau sesiapa yang nak jual motor pun leh borak sini,,huhuhuhu


_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum