pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

View previous topic View next topic Go down

pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by Admin on Sat Apr 12, 2008 1:19 pm

korang nak tahu tak,,ade pertandingan posting tengah dijalankan...

ni dia syarat-syaratnya,,

hello kepada semua users..matlamat utama forum boraksakan adalah meramaikan lagi users and friends untuk memeriahkan lagi boraksakan dan memperbayakkan lagi topic-topic hangat dan terkini..so lets start search our new friends ok..

SEKARANG sudah tiba masa yang ditunggu-tunggu oleh semua poster di malaysia.pertandigan akan diadakan 15 april 2008 selama 2 bulan,pertandingan yang akan diadakan ialah dan syarat-syaratnya:

1)Poster terbanyak dan mesti mempunyai 60 topik baru yang terhangat dan mempunyai info serta makna yang tersendiri.
-hadiah bernilai RM49.90



2)Review yang terbaik tentang forum ini di blog masing-masing
(sila hantarkan link masing-masing kepada admin untuk pemeriksaan review di blog masing-masing)
review tersebut mestilah ada pada hari pertandingan sehingga tamatnya pertandingan.
*hadiah bernilai RM 29,90

keputusan adalah muktamad ,harap korang enjoy di forum ini,
-pertandingan akan berlangsung selama 2 bulan dari tarikh yang diberitahu.

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by ilhamputra on Sat Apr 12, 2008 9:48 pm

sy tak faham tentang poster tu

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!

ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 29
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by Admin on Sat Apr 12, 2008 11:31 pm

ilhamputra wrote:sy tak faham tentang poster tu

pemenang akan dikira siapa yang mempunyai post terbanyak..dan siapa membuka sebanyak 60 topik baru akan menjadi pemenang..

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by ilhamputra on Sun Apr 13, 2008 2:50 pm

ok.hrp dpt termasuk dlm list pemenag.i try wat review dlm blog

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!

ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 29
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by Admin on Sun Apr 13, 2008 3:10 pm

ilhamputra wrote:ok.hrp dpt termasuk dlm list pemenag.i try wat review dlm blog

ok camtu la...hehehe laugh laugh laugh

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by ilhamputra on Sun Apr 13, 2008 3:20 pm

aq rase tak banyak aq wat post kat sini.takpe aq try wat post lebih byk sampai aq kering idea

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!

ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 29
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by Admin on Tue Apr 15, 2008 2:12 pm

ilhamputra wrote:aq rase tak banyak aq wat post kat sini.takpe aq try wat post lebih byk sampai aq kering idea

bagus-bagus,,hehehehehe

_________________



selamat datanng ke boraksakan diharap semua enjoy dan meramaikan lagi forum ini ok

Admin
Admin
Admin

Male
Number of posts : 182
Age : 29
Location : Johor
Job/hobbies : study and business,
Registration date : 20/03/2008

View user profile http://boraksakan.forummotion.com

Back to top Go down

Re: pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by ilhamputra on Thu Apr 17, 2008 9:53 am

ok.aq tengok mcm kurang jer orang masuk kat forum ni.coz name aq msh newcomer kt forum ni.takpe yg penting promosi.barulah meriah forum ni

_________________
rahsia buat duit !
agen top up!!!
free 1 usd when you click here
buat blog sendiri!

ilhamputra
moderator
moderator

Male
Number of posts : 47
Age : 29
Location : selangor
Job/hobbies : reading,traveling
Humor : what can isay
Registration date : 10/04/2008

View user profile http://www.ilhamputra07.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by pinguin on Wed May 14, 2008 8:37 pm

ni yang rasa nak menang gak nie.. hehe

pinguin

Male
Number of posts : 17
Age : 32
Job/hobbies : research
Humor : nil
Registration date : 23/03/2008

View user profile http://gempakz.forumq.biz

Back to top Go down

Re: pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by onix on Thu May 22, 2008 12:10 am

onix nak menang gak... tunggu yer...

onix

Male
Number of posts : 45
Age : 32
Job/hobbies : main game
Humor : wekkk
Registration date : 15/05/2008

View user profile http://deacademy.forummotion.com/index.htm

Back to top Go down

Re: pertandingan sedang berlangsung..harap semua enjoy disini

Post by Sponsored content Today at 12:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum